Освободиха от ареста в Скопие задържаните привърженици на ПФК "Левски". Според данни на очевидци, коментирали за агенция "Фокус" глобите им са платени със събрани от привържениците средства. 

Българските граждани, фенове на футболния клуб "Левски" от София, които бяха арестувани по време на събитията около мача на отбора им с "Шкупи" в Скопие, бяха задържани за срок от 24 часа, научи скопското електронно издание 24Инфо.

По-рано прокуратурата на РСМ излезе с подробности за насилието по повод футболния мач между ПФК "Левски" от София и "Шкупи", когато български фен е намушкан с нож.

"По първоначална информация инцидентът е станал, докато фенове на ПФК "Левски" с два автомобила с български номера са се движили в близост до търговски център "Чаирчанка", където са влезли в словесен спор с минувачи и граждани.

Българските фенове са спрели автомобилите и са излезли от тях, след което словесният спор е прераснал във физическа саморазправа с група граждани, излезли от околните сгради. При връщане към колата с остър предмет в областта на корема е прободен 29-годишен български гражданин. Той е с тежка телесна повреда и е настанен в болница. След оперативна интервенция е в стабилно състояние", пише Канал 5.