Руските войски са унищожили склада за боеприпаси и хранилище на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в село Одноробовка в Харковска област. Съответното обяви лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров в канала си в Telegram, предава ТАСС.

"На територията на селището Одноробовка, Харковска област, са унищожени склад за боеприпаси, както и хранилище за горива и смазочни материали на Въоръжените сили на Украйна. Това е резултат от работата на подразделения на скъпи братя, началниците на отделите на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация в районите..., съвместно с военнослужещи от батальона "Запад-Ахмат“, написа Кадиров.

По думите му по време на удара на територията на склада може да са се намирали военнослужещи от "укронатовските формирования“.

По думите му чеченските части държат под контрол граничната зона, като спират дейността на диверсионни групи. "От време на време украинските диверсионно-разузнавателни групи правят различни опити да се доберат до позициите на нашите бойци, но винаги завършват по един и същи начин“, увери Кадиров.