Астрологът Дмитрий Уран състави хороскоп за Украйна за близкото бъдеще и разбра какво я очаква, пише УНИАН. Според него обстановката в страната ще е много напрегната до 10 февруари.

"Днес имаше новолуние в Козирог, до планетата Плутон, в 8-ия деструктивен астрологичен сектор на лунната карта за Киев. Тази карта дава трудна прогноза за Украйна за следващите 30 дни, до 10 февруари. Това е лошо време за финансовата и икономическа ситуация, а също така има заплаха за мащабни атаки и много разрушения в страната. Трябва да издържим този месец", написа Уран в своя канал в Telegram.

Той добави, че руснаците може да ударят енергийни обекти в Украйна по време на точния съвпад на транзитната Луна и Плутон. Тази връзка ще се състои сутринта на 12 януари. Времето на влияние на аспекта е от 3 сутринта до 6 сутринта включително.

"Въз основа на астрологичната символика на планетите трябва да се обърне специално внимание на защитата на атомните електроцентрали, трансформатори и други енергийни съоръжения, свързани с влиянието на планетата Плутон. Големи разрушения са възможни и в жилищния сектор, тъй като жилищните сгради се контролират от Луната“, добави астрологът.

Ако вземем предвид наближаващата втора вълна на силно застудяване през следващите 2-3 дни, тогава, продължи експертът, вероятността от удари става още по-голяма.

"В регионален план има опасност за Киев, Запорожие, Днепър, Павлоград, Харков, Хмелницка област. А също и за Одеса, Николаев, Черкаси. Първо искам да кажа, че следващият опасен аспект ще бъде около 18 януари, когато транзитен Марс преминава през Уран на картата на Украйна. Не пренебрегвайте алармите! Пазете се", заключи Уран.