Зендая разкри нови подробности за дългоочаквания трети сезон на "Еуфория", потвърждавайки, че скокът във времето ще бъде ключова част от сюжета. 

Зендая пусна вълнуващи новини за предстоящия сезон на "Еуфория" - хитовата драма на HBO ще включва скок във времето в третата си част. 

Актрисата, която ще повтори ролята си на Рю Бенет, потвърди скока във времето, докато обсъждаше бъдещето на сериала.

Базиран на собствения опит на създателя Сам Левинсън с пристрастяването към наркотици, "Еуфория" проследява гимназистите в измисления град Ийст Хайленд, докато се ориентират в любовта, отношенията, загубата на любимите ни и пристрастяването. 

Докато Зендая също така работи като изпълнителен продуцент на сериала, тя разкри, че дори тя няма пълна представа какво ще донесе новият сезон. Феновете ще трябва да следят, за да видят какво се развива в тази вълнуваща следваща глава.

Говорейки за подкаста The Awards на Entertainment Weekly, актрисата сподели вълнението си от проследяването на живота на героите отвъд гимназията. 

"Не знам точно как ще изглежда сезонът, но знам, че скокът във времето се случва", каза тя. 

"Ще бъде удивително да видим как всичко, което се случи, когато героите бяха в гимназията, се отразява на тяхната зряла възраст и това, което стават в един много по-голям свят. И на мен ще ми е интересно да видя какво ще стане."

Третият сезон на "Еуфория"най-накрая ще бъде заснет през януари след поредица от закъснения, главно поради стачките в Холивуд през 2023 г. 

Зендая, която е и изпълнителен продуцент на шоуто, наскоро нашумя с ролята си в романтичната спортна драма "Претендентите" на Лука Гуаданино.