София. На 9 март (сряда) ще се състои дискусия на тема "Перфектната буря: революция и иновации в управлението на хора и офис пространства“. Тя ще се излъчва онлайн в платформата ZOOM от 11:00 часа.

За да се регистрирате за безплатно присъствие, моля, последвайте следния линк: https://us02web.zoom.us/webinar/register/7616457106862/WN_kRtztGm6Q1GFseE3U_g-Ag

Излекува ли се офисният сектор от пандемичния вирус? Вече за никой няма съмнение, че възстановяването на офиса е повече от оптимистично. Например, според съвсем ново проучване над 95% от членовете на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България са подписали нови договори за наем със среден срок между 3 и 5 години.

Истината е, че пандемията катализира процеси, които вече бяха започнали, и допълнително стимулира иновациите в сектора. Възстановяването по своята същност е революция в концепцията за офисната среда.

Под формата на дискусионен панел експерти от Lion’s Head – Таня Косева-Бошова; OfficeRnD – Иван Губерков; ReBenefit – Петя Динолова; Cushman&Wakefield Forton – Красимир Петров и Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) - Георги Първанов ще разискват темите за иновативните офис формати, спецификите на flex офиса, управлението на офис пространствата, хибридния модел на работа днес, както и новите социални придобивки и психологията на екипността.



Модератор на интересната дискусия ще бъде Христо Николов – водещ на сутрешния блок на Bloomberg TV Bulgaria "Бизнес старт" и автор на специализираното предаване за недвижими имоти "ИмоТиТе“.