Пролетта е тук! Слънцето и по-топлото време приканват всички любители на природата да грабнат раниците, да обуят удобни туристически обувки и да тръгнат на поход. Те знаят, че разходката из планината има своите предизвикателства и за да ѝ се насладят максимално, важна е подходящата екипировка. Затова инвестират в подходящи дрехи, обувки, раници, с които трекингът е повече от приятно изживяване. Решения за всички тях дава The North Face - бранд, съсредоточен именно върху изработката на висококачествени облекла, обувки и оборудване, вдъхновени от природата и живота на открито. А вие готови ли сте за трекинг?

Имате ли подходящи за преходи обувки?

Трекингът изисква преодоляване на различни терени. Горските пътеки могат да ви отведат до какви ли не препятствия. Важно е краката ви да имат добра опора, да са обути в дишаща обувка, която едновременно обхваща удобно крака, но и го предпазва от наранявания. Обувките на the north face са специално създадени с мисъл за удобство и защита. В зависимост от модела включват детайли като дишащи и водоустойчиви материали, специални профили поддържащи петата и стабилизиращи стъпалото, OrthoLite® Hybrid™ чорап от пяна от 5% рециклиран каучук, дишащи антибактериални стелки отвеждащи влагата, подметки за сцепление при различни повърхности и много други. Високотехнологичните обувки са истински комфортно решение за походи в планината.

С какво яке планирате да покорите планината?

Якетата за спорт на открито на The North Face са страхотно решение за пролетен трекинг. Облечени в тях, държите вятъра и студа надалеч, докато в същото време се чувствате повече от комфортно. В зависимост от модела те са от влагоотвеждаща материя, обшити кантове на ръкавите за защита от неблагоприятни атмосферни условия, специално покритие WindWall,™ което спира вятъра докато същевременно пази тялото от прегряване и т.н. полезни решения. Дизайните са различни и всеки може да открие сред тях своето любимо трекинг яке. Подходящи са и за комфортно ежедневие, освен за приятни преходи сред природата. Изглеждат съвременно, елегантно и преди всичко са създадени с мисъл за вашето удобство.

Имате ли подходящи суичър, панталон и чорапи за пролетен трекинг?

Суичърите на The North Face са в страхотни цветове, с или без цип или традиционния кенгуру джоб в предната част, с качулка, щампи и изчистен и много приятен дизайн. Предлагат комфортна разходка из природата, в прегръдката на дреха от памук, с която ще се чувствате супер удобно. Освен дамски и мъжки, са налични и страхотни детски модели суичъри, подходящи за малки приключенци. Панталоните също са създадени специално за комфорт при преход. Налични са разнообразни дизайни в различни цветове, кройки, материи.

Ето защо ви трябва подходяща раница и аксесоари

По време на трекинг, най-важно е удобството. Ако раницата ви убива, презрамките и се впиват и гърбът ви ясно усеща всяко подбутване на шишето с вода, то тя определено не е за вас. Раниците на The North Face са ергономични, със страхотни разпределения, цветове, дизайни, размери. Подходящи са и за ежедневието, като включително можете да носите в тях своя лаптоп. За да сте предпазени от капризите на времето, защото в планината условията могат да се сменят повече от светкавично, в тях можете да съберете резервна дреха, топла шапка или модел с козирка, който да ви пази от слънцето.

Не забравяйте да разгледате и моделите, подходящи и за летния сезон. Сред тях освен тениски можете да разгледате и откриване дамски къси панталони на answear, https://answear.bg/k/tya/drehi/rokli, които заедно с предложенията за деца и мъже предлагат избор на удобни качествени облекла за цялото семейство.

Източник: answear.bg