Парк Хотел Модър се издига като оазис за релакс, предлагайки на своите гости неповторимо преживяване в обгърнатата от зеленина природа. Най-новото бижу на Девин гарантира на своите посетители отлични възможности за отдих и забавления.

4-звездният комплекс е разположен в централната част на града и предлага отлични условия за семейна почивка в Девин. Основна атракция е аквапаркът - първият термален в града, с водни пързалки и 6 басейна. Всички басейни са захранени с Беденска минерална вода.

Малки и големи могат да се забавляват през летните месеци в общо 6 басейна - детски с водна пързалка, VIP с шатри край него за релакс, олимпийски, бебешки, хидромасажен и басейн С с двойна пързалка. Басейните са с различна големина и дълбочина. Температурата на водата се движи между 26°C и 32°C, за да се гарантира комфорт и удоволствие за всички посетители.

Тези, които искат да се възползват от ползите на минералната вода, могат да посетят спа центъра на хотела. Част от него са закрити минерални басейни - един за деца и един за възрастни, хидромасажни вани, леден фонтан. На разположение на гостите са още финландска и инфрачервена сауна, ароматна парна баня, панорамна зона за релакс, фитнес зала, кабинети за козметични процедури и масажи.

Настаняването в Парк Хотел Модър е на база нощувка, закуска и вечеря. На територията на хотела се намират ресторант-градина Модър, предлагащ отлична селекция от специалитети, и BBQ беседки, където желаещите могат сами да приготвят храната си. В пул бар Персена или бар Ж се сервират освежаващи коктейли и леки храни, за да може посетителите да се заредят със сили и енергия за водни приключения в аквапарка.

Просторни и уютно обзаведени двойни стаи и апартаменти предлагат на гостите високо ниво на удобство. Всички помещения са с тераса, като някои предлагат изглед към планината, а други гледат към аквапарка.

Комплексът предлага отлични възможности не само за почивка, а и за провеждане на лични и семейни тържества, конференции и фирмени партита. От рождени и имени дни до сватбени церемонии и кръщенета - очаква ви перфектната обстановка за специалните моменти в живота ви.

Екипът на Парк Хотел Модър обещава да реализира всички ваши желания и да направи почивката Ви незабравима. Повече информация можете да намерите и на www.hotelmodar.bg