Парис Хилтън наскоро отбеляза завръщането си с издаването на нов албум.

Изпълнителката на хитове I'm Free направи изненадващо съобщение в петък, след като пусна втория си албум Infinite Icon.

Реалити звездата написа в публикация в социалните мрежи: "Тук е! #InfiniteIcon е тук, за да му се насладите. Пейте и танцувайте от сърце! Това е любовно писмо до всички мои фенове."

Новият албум на Хилтън, който излезе повече от 18 години след дебютния й албум Paris през 2006 г., включва нейния емблематичния хит Stars Are Blind .

Infinite Icon, чийто изпълнителен продуцент е Sia, включва звездно участие с певицата на Cheap Thrill, Megan Thee Stallion, Meghan Trainor и Rina Sawayama.

Новината за нейното музикално завръщане идва няколко дни след като певицата пусна своята модна линия за бебета като част от чисто ново й начинание.

"Като майка обичам да намирам очарователни тоалети за моите две малки деца. Те ме вдъхновяват и има нещо наистина специално в това да участвам в създаването на модна линия, която съчетава моя стил с шикозен външен вид за деца.", каза тя.

Нещо повече, Хилтън дори призна, че обича да носи модерни рокли с малките си деца и да създава "органични продукти на достъпни цени" .