Съобщава се, че принцесата на Уелс Кейт Мидълтън планира да направи още една публична изява след последното си присъствие на Уимбълдън.

Кралските фенове са възхитени, когато получиха вълнуващи новини за плановете за завръщане на Кейт Мидълтън в обществения живот на фона на лечението й от рак.

Според доклад на The Times Кейт Мидълтън може да се присъедини към кралското семейство на службата в Деня на възпоменанието през ноември.

Твърди се също, че плановете на Кейт Мидълтън вече са в ход за годишната й телевизионна служба "Заедно на Коледа" в Уестминстърското абатство през декември.

Кралският експерт Роя Никха написа в X: "ЕКСКЛУЗИВНО – След месеци на лечение от рак, принцесата на Уелс сега планира бъдещето.

"Кейт се надява да се присъедини към кралското семейство в Кенотафа и да бъде домакин на кралските празненства. Тя все още го планира, но всяко нейно връщане ще бъде "постепенно".

Според изданието Кейт Мидълтън е започнала да провежда повече срещи с личния си секретар и секретаря по комуникациите, за да планира бъдещето.