Месеци след инцидента с електрически велосипед на Нина Добрев, 35-годишната българка разкри как се е сблъсквала с депресията по време на възстановяването.

Актрисата от "Дневниците на вампира" получи няколко физически наранявания, които доведоха до операция през юни, която беше успешна. Докато благодари на всички за грижите и добрите пожелания в Instagram, тя отбеляза: "Усещах подкрепата и положителната енергия." Въпреки че се опитваше да остане позитивна, тя се сблъска с много борби по време на лечебния си процес.

Тя описа леченията като много "предизвикателни" и изрази съжаление, че с болкоуспокояващите и физическата болка, през която преминава, и няма възможност да ходи и разглежда Европа по време на Олимпийските игри.

Тя призна: "Определено бях в депресия. Наистина ми беше трудно."

Актрисата излиза с олимпиеца Шон Уайт, като животът им включва много приключения. След инцидента тя се страхува да опитва нови неща. "Сега изпитвам страх... Преди бях толкова приключенски настроена и склоненна да направя всичко. Но сега, след инцидента - може би защото все още се лекувам и това е деветмесечен процес, не е така. Лекувам се само от три месеца и половина. Все още трябва да се уча отново как да ходя, така че идеята да се върна отново на сноуборд или велосипед определено не ми харесва."

Сега Нина носи наколенка и се е опитала да остане активна, за да подпомогне процеса на оздравяване. Наскоро актрисата от The Originals посети Олимпийските игри в Париж през 2024 г. с приятеля си, бившия олимпийски сноубордист Шон Уайт.

С подкрепата на партньора и семейството й, тя изрази надежда, че всичко това "наистина й е помогнало да я измъкне от страха, в който живее".