Трудно е да пропуснете актрисата Сидни Суини със завидната й фигура, ярко руси кичури и убийствена усмивка.

Но ако бяхте в Шарлот, Северна Каролина, през уикенда, можеше да минете точно покрай нея, без дори да разберете.

Нови снимки на звездата, изглеждаща неузнаваема, бяха направени на снимачната площадка на предстоящия й филм, според съобщенията, озаглавен "Черна мечка", в неделя.

Актрисата от "Еуфория" беше придружена от жена, която държеше чадър върху рошавите кафяви кичури на актрисата (вероятно перука), увити със синя бандана. Актрисата носеше широк суитшърт и спортен панталон, прикривайки дребната си фигура.

Не се знае много за филма, в който Суини играе реалния боксьор Кристи Мартин. През май обаче Суини каза пред Deadline, че е развълнувана да "трансформира" тялото си, за да бъде добре оборудвана, за да изобрази спортиста.

"Занимавах се с граплинг и кикбокс от 12-19-годишна възраст. Жадувах да се върна на ринга, да тренирам и да трансформирам тялото си“", сподели тя.

"Историята на Кристи не е лека, тя е физически и емоционално натоварваща, има много тежест за носене. Но обичам да предизвиквам себе си."

"Кристи Мартин не само узакони женския бокс, тя преодоля половите стереотипи и се бори с емоционално, физическо и финансово насилие“, смята тя пред изданието.