Принц Хари очевидно наистина се установява в новия си живот в Ел Ей и се чувства "достатъчно уверен", за да излезе без Меган Маркъл до него, каза източник. 

През последните няколко седмици Хари направи солови изяви, пътува до места като Ню Йорк, Лондон и Лесото, за да подкрепя каузи, които са важни за него. 

Това е промяна от обичайните им съвместни изяви с Меган и изглежда е част от новата им стратегия.

Според източника херцогът напълно се е адаптирал към живота отвъд езерото и се наслаждава сам да бъде в светлината на прожекторите. 

"Откакто се премести в Америка, на Хари му отне известно време, за да се почувства комфортно да прави нещата сам, но сега той наистина се наслаждава на този нов начин на живот", обясни източникът пред OK!.

"Преди Хари използваше Меган като свое "одеяло за сигурност", защото се чувстваше малко изгубен в новата си роля, което беше огромна промяна от стария му кралски живот", продължи източникът. 

"Той винаги се справяше добре, оставяйки я да поеме светлината на прожекторите, тъй като тя наистина процъфтяваше на големи публични събития, и той просто следваше примера й."

Източникът също така спомена, че докато Хари се чувстваше малко засенчен на моменти, той беше добре с това, докато се приспособи към този изцяло нов начин на живот.

Кралският коментатор Дънкан Ларкомб се съгласи, като заяви, че принц Хари изглежда се държи повече като "старото си аз" по време на самостоятелните си изяви, в сравнение с начина, по който се държи, когато е с Меган.