Знаем със сигурност, че предстоящият "Писък 7" ще се съсредоточи върху завръщането на Нев Кембъл като Сидни Прескот, но дали Кортни Кокс също ще се завърне във франчайза?

Още през март чухме слухове, че Кокс преговаря да се присъедини към актьорския състав на "Писък 7", но актрисата разкри голяма новина тази седмица.

"Все още не съм официално подписана", каза Кокс пред Variety. "Не съм, но ще има "Писък 7"."

И добави: "Сценарият се пренаписва през цялото време", което предполага, че участието на нейния герой е неясно към момента.

Героят на Кокс Гейл Уедърс е част от франчайза от самото начало, като тя участва във всяка една част от поредицата до момента. Докато Дюи Райли беше убит в петата част, Гейл продължава да оцелява. Колко още кланета може да успее да преживее Гейл?

Франчайзът беше затънал в противоречия през последните няколко месеца, като новите серии принудиха Мелиса Барера и Джена Ортега да напуснат проекта. Барера беше уволнена, а впоследствие беше обявено, че Ортега няма да се завърне. Към момента все още не знаем дали Джасмин Савой Браун или Мейсън Гудинг ще участват в "Писък 7".

Оригиналният сценарист на "Писък" Кевин Уилямсън ще режисира новата част. Филмът, който в момента е без заглавие, е написан от Гай Бюсик по разказ на Джеймс Вандербилт и Гай Бюзик.