Влади Ампов - Графа става отново треньор в “Гласът на България" на есен. Това съобщи самият той в ексклузивно интервю за "Фокус"

"Ще видите много интересни изпълнители в новия сезон. Аз много често им задавам въпроса каква е мотивацията да се включат в “Гласът на България"",  каза Графа в отговор на въпрос как се става звезда у нас.

"Ако целта е да бъдем само известни и да покажем колко сме добри, не смятам, че това е вярната мотивация. Според мен, основното е музиката, да можеш да се изразяваш с нея и наистина да го желаеш това нещо. Също така, ако по славата и парите си градиш цялата кариера, ако това ти е целта, в един момент рискуваш да се прецакаш. По-скоро, трябва да е много-много силно желанието", казва Влади Ампов.

Професията, според него изглежда много бляскава, много готина, обаче тя е и  емоционално взимаща и не е за всеки характер.

"Има много талантливи изпълнители, които не могат да издържат на това напрежение, ако трябва да направят някаква по-дълга кариера. Много по-лесно е да се направи пробив, но след това е по-трудно да се задържи този успех. Това може да стане с балансирано поведение, с много работа, стремеж и да не се отказваш от трудностите.

Много са факторите, но основното е да си чист пред себе си, да знаеш защо искаш да го правиш това. И когато си чист пред себе си, хората го усещат, подсъзнателно усещат, когато човек е искрен" ,твърди още Влади Ампов - Графа.