Американската певица Карди Би обяви, че е бременна с третото си дете. Рапърката публикува снимка в социалните мрежи с бременното си коремче в дълбоко разкроена червена рокля, докато позира на балкон през нощта.

Новината идва малко, след като Карди подаде молба за развод със съпруга си рапъра Офсет след седем години брак на фона на слуховете, че ѝ е изневерил, които той отрече, предава NOVA.

Карди, която не споменава и не тагва в публикацията си Офсет, написа в описанието: "С всеки край идва ново начало! Толкова съм благодарна, че споделих този сезон с теб, ти ми донесе повече любов, повече живот и най-вече поднови силата ми! Напомни ми, че мога да имам всичко! Напомнихте ми, че никога не трябва да избирам между живота, любовта и страстта си!

Обичам те толкова много и нямам търпение да станеш свидетел на това, което ми помогна да постигна, към което ме подтикна! Много по-лесно е да приемаш житейските обрати, завои и изпитания лежерно, но ти, брат ти и сестра ти ми показахте защо си заслужава да се пребориш!"