След дни на дразнене, слуховете за съвместна работа на Лейди Гага и Бруно Марс най-накрая са тук.

В петък, 16 август, световните поп звезди представиха чисто нов дует, озаглавен "Умри с усмивка“, заедно с музикален видеоклип на ретро тематика. Визуалният филм започва с Марс, който пее текста и свири на китара. По-късно камерата се завърта и разкрива Лейди Гага, която седи на пиано с цигара в уста. Дуото, което си подхожда в ансамбли от деним и червено, изпълнява безупречни хармонии с групата на заден план. От време на време мигащи светлини подсилват интимната среда и в един момент Гага става иззад пианото, за да танцува, пише People. 

38-годишната Гага и 38-годишният Марс потвърдиха сътрудничеството си в социалните медии броени часове преди то да отпадне, споделяйки обложката на сингъла, на която двамата са облечени в еднакви червени и сини екипи за родео.

"Die with a Smile“ бележи първата песен на Марс и Гага заедно, но двамата споделиха сцената на модното шоу на Victoria's Secret в Париж през 2016 г. , където те, заедно с The Weeknd , изпълниха смесица от песните си на живо. Индивидуално обаче, новият сингъл на двойката бележи първото им ново издание от известно време.