Изпълнителите Елена Сиракова и Момчил Косев представиха в студиото на Радио "Фокус“, в предаването "Добър ден, България“, дуетната си песен “Поне за миг".

"Пуснахме песента на 13 февруари, за да може тези, които са се поскарали помежду си, като чуят песента, така да се почувстват мотивирани да се посдобрят и да си изкарат после един много приятен 14 февруари“, разказа Елена Сиракова.

"Преди три години започна нашето музикално пътешествие през нейните песни. И много съм щастлив, че най-накрая се случи тази – тя е сбъдната мечта, вече да имаме дует заедно. Беше готова песента още миналата година, но мисля, че излезе точно когато трябва“, допълни Момчил Косев.

Тази вечер песента ще бъде представена премиерно, на живо в голям състав.

"Заедно с нас ще има още осем жестоки музиканти. На този концерт ще свирим само авторска музика. Събитието ще се случи в един бар в София, който носи името на последния ден от работната седмица – така завоалирано да го кажа, и тези, които успеят да отгатнат правилния отговор и дойдат, мисля, че ще си изкарат супер, защото създаваме и свирим музиката си с много страст и влагаме много смисъл и сърце в нея. И мисля, че ще бъде много, много яко преживяване довечера“, допълни Елена Сиракова.

Евелина БРАНИМИРОВА