Рапърът A$AP Rocky открито говори за любовната си история с Риана по време на интервю за W Magazine, публикувано на 8 октомври.

По време на интервюто рапърът си спомня за заснемането на проекта с певицата Diamond в хотел Mercer в Ню Йорк, което беше почти като преди десетилетие.

Рапърът на Sundress изрази благодарности на хотела по време на интервюто, като спомена, че това е много специално, защото е първото място, където тя се влюбила в него. 

Освен това той разкри: "Върджил Абло засне музикалния видеоклип за Fashion Killa през 2012 г. и това беше същият диван, на който аз и Риана седяхме на първата сцена."

По време на интервюто Роки показа и стаята, в която е заснел песента с Риана през 2012 г., съобщи E!

Бащата на две деца спомена пред W Magazine, че е почувствал привличане с 36-годишната певица много преди да участват в музикалния видеоклип.

В изявление той призна: "Знаех още когато бяхме по-млади. Но връзката ни беше правилна, когато остаряхме. Просто някак се свързахме отново."

Въпреки това, A$AP Rocky и Риана са имали възходи и падения, преди да влязат в романтична връзка, но днес и двамата са щастливи един с друг. Не само това, двамата също така има двама сина; Rza и Riot.