Двама родители отказват да купуват на децата си нови играчки и дори не пускат отопление през зимата, защото това е "безсмислено удоволствие“.

Саймън и Малкълм Колинс са част от движението пронатализъм. Идеологията насърчава създаването на повече деца като средство за справяне с намаляващата глобална раждаемост.

Двойката, която живее във Вали Фордж, Пенсилвания с двамата си сина - Октавиан Джордж, на 4 години и Торстен Савидж, на 2 - както и дъщеря Титан Инвиктус, на 16 месеца, дори управляват собствена благотворителна организация за насърчаване на начина на живот, наречен "Прагматикът", предава NOVA.

Малкълм вярва, че генетиката е дори по-важна от възпитанието в развитието на детето. Затова той и съпругата му не купуват играчки на децата си - но всяко от тях има iPad, който виси на врата им на каишка. Те не празнуват и Коледа - и вместо това имат Ден на бъдещето.

Тъй като семейството е от атеисти – винаги възприема "научен“ подход към живота, техният подход към Коледа е с цел укрепване на "моралната рамка“ на децата им.