49-годишната американска актриса и режисьор Анджелина Джоли присъства на събитие за представянето на новия й филм Maria на филмовия фестивал в Ню Йорк, а на изхода я чакаха група фенове, които искаха да се срещнат с нея, да се снимат и разбира се, да ѝ поискат автограф. Актьорите обикновено получават снимки и филмови плакати за подпис, което не е необичайно, но актрисата едва ли е очаквала да се подпише точно под този плакат.

Както може да се види на снимки, които се разпространяват в социалните мрежи, Анджелина Джоли се натъква на плаката за "Мистър и мисис Смит", филмът, който заснема през 2005 г. и в който тя споделя светлината на прожекторите с бившия си съпруг Брад Пит.

Далеч от отказ, Джоли показва голям професионализъм и не се поколебава да изпълни желанието на този свой фен, който я моли да подпише плаката, въпреки че го прави с доста сериозен жест. Анджелина слага автографа си върху частта, където се появява (вляво), като избягва страната, където е лицето на Брад Пит.

Анджелина Джоли и Брад Пит изиграха семейна двойка в "Мистър и мисис Смит", успешен филм, който беше пуснат през същата година, когато актьорът финализира развода си с Дженифър Анистън. Двамата с Анджелина се ожениха на 23 август 2014 г. на романтично тържество, на което бяха придружени от всичките си деца. Те се разделиха през 2016 г., но преговорите за развода продължават осем години по-късно.

 Съдебната битка се изостри заради продажбата от актрисата на част от винарната Château Miraval (където беше сватбата й), а съдебните дела между двамата не спират. Очевидно Пит не иска да се предаде - той иска да си върне 100% от лозето, макар Джоли да го е помолила да сложи край на този съдебен спор, който продължава да вреди на децата им, припомня Hola.

И докато Брад Пит почти не поддържа връзка с тях, Анджелина Джоли не спира да се появява на различни събития в компанията на децата си, както направи наскоро и на премиерата на филма си Maria в Ню Йорк. Актрисата гордо позира с трите си осиновени деца - Захара, Мадокс и Пакс, които през последните години са във все по-обтегнати отношения с баща си, пише lifestyle.bg.