Стартира кампания за събиране на средства за оздравяването на малката Ирен. Тя е само на 3 годинки, поставената й диагноза е "Невробластом на надбъбречната жлеза". На Ирен са направени вече 6 курса химиотерапия. Родителите й събират сумата от 150 000 лв. за имунотерапии и нови 6 химиотерапии. Подробности можете да научите тук: 

Здравейте, приятели ! Скоро приключи и шестата химиотерапия на Ирен. На 10.08 и 11.08 бяха направени образни изследвания (ЯМР И ПЕТ СКЕНЕР) Молим се резултатите от тях да са възможно най-добрите. Втората биопсия на костния мозък е готова,а резултатът е отново страхотен-костния мозък и ЧИСТ!

От 17.08 започват и имунотерапиите,чиято стойност е между 133 000-135 000 €. Беше взето решение заедно с тях да бъдат направени още 6 химиотерапии по 12 500 € всяка. За да завършим успешно лечението на Ирен отново ще имаме нужда от вашата помощ.



Трябва да съберем сума от 150 000 ЛВ. за да приключим заедно започнатото,а именно-надежда за живот ! Благодарение на всеки един от вас стигнахме до тук. Нека помогнем на Ирен да изживее детство си далеч от болницата,болките и страховете. Няма по-голяма болка от това да виждаш как детето ти страда,как всеки път плаче от страх пред болницата,как иска да бяга по детската площадка,но отново трябва да влезе при белите престилки и да се бори за живота си,а е САМО на 3 годинки. Няма по-голям страх за един родител от този да не загуби детето си.

Ирен има шанс да живее и ние като нейни родители трябва да направим всичко което зависи от нас и да не изпуснем този шанс. Бъдете до нас и Ирен докато този ад свърши по най-добрия начин. Искаме само тя да оздравее и да излезе победител от от тази страшна битка за живот. Благодарим за добрината, надеждата и вярата ! Благодарим за подкрепата ! Благодарим Ви, ХОРА !


Подкрепете Ирен с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/da-varnem-usmivkata-na-iren

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG71BUIN95611000712341

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Ирен Евгени Христова

Алианц Банк България" АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев". При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.