Родителите на малката Никол се обърнаха с молба за помощ и съдействие за набиране на средства, за да може тяхната малка дъщеричка да оздравее и да има нормално детство. Ето тяхната молба:

Всичко започна на 21.07.2023г. когато се роди нашата дългоочаквана дъщеря Никол. Радостта от появата й беше неописуема, на пръв поглед беше едно нормално бебе, роди се в 39 г.с. с тегло 3470гр., 51см., но за жалост щастието не траеше дълго.

Още с раждането Никол не проплака. Роди се в тежка асфикция и Апгар на 1-ва минута - 1, на 5-та минута - 3, след което беше интубирана. Първият месец от появата си Никол прекара в неонатология, посещенията бяха само два пъти в седмицата в определен час и за по 5 минути, всякаква друга информация ни се даваше всеки ден по телефона и отново в конкретен час. Месец живеехме, за да чуем по телефона, че е добре и ще живее. Но тя е герой и се бори, бори се и оцеля, за да изпълва живота ни с радост, щастие и любов.

На 21.08.2023г. беше изписана от интензивен сектор, но не за да се прибере у дома при мама и тати. На 21.08 ни приеха заедно в детска неврология, след месец чакане за първи път я гушнахме и усетихме.

В детската неврология вече разбрахме, че е с мускулна хипотония, конуси на четирите крайника, мултикистична енцефалопатия, липсващи неонатални рефлекси, Епилепсия G40.6 Grand Mal припадъци неуточнени.

И така до 22.10.2023г., когато окончателно си я прибрахме у дома и нашата борба тепърва започна. Борим се всеки ден, правим рехабилитация всеки ден, често сменяме лекарствата, но последните резултати са обнадеждаващи.

За съжаление лечението и рехабилитациите в Турция са много скъпи и вече стават непосилни за нас. За това се обръщаме към Вас, всички добри хора, които могат да помогнат на нашата малка Никол да има едно щастливо детство.

Подкрепете Никол с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка: https://pavelandreev.org/bg/campaign/da-pomognem-na-nikol-da-ima-edno-normalno-detstvo

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG63BUIN95611000739742

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Никол Христова Радулова

Включете се в онлайн базара на платформата https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина https://pavelandreev.bg/subscription