Тазгодишният Великден се оказва съдбоносен за семейството на Борислав. Това е моментът, в който научава, че е болен от рак на стомаха. Животът им поема в различна посока.

"Нямах никакви симптоми. Аз съм шофьор и просто усетих последните 4-5 дни, че нямам сила, че нещо се случва и отидох на лекар", споделя той пред NOVA.

Прекарва 10 дни в болница, където не получава необходимото лечение. Успява да замине за Турция, където започва химиотерапии, но за да продължи лечението е необходима сумата от 60 000 евро.

"Когато отидох в Турция първия път, аз отидох много зле. Беше ми се подул много коремът, беше пълен с вода. Краката ми също се бяха подули много, ама много много, трудно дишах, измарях се много и хемоглобинът ми беше паднал 0", посочи Борислав.

Той е баща и съпруг на 44 години. До скоро плановете и мечтите му са били за почивка на морето, а сега желанието му е да оздравее и да види как синът му расте.

"Ние обичаме да пътуваме, да посещаваме различни дестинации и това е нещото, което правехме като имахме свободно време и се паднем почивка", сподели съпругата му Нина Койчева.

Те не губят надежда и вярват, че скоро ще могат отново да се наслаждават на моментите заедно.