В България могат да се правят успешни бизнеси, без човек да е недобросъвестен, може да се развива и да прави така, че да дава добър пример на следващите поколения. Това каза юристът Дамян Пилков в предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“.

България има изключително голям потенциал за развитие, който все още е неразгърнат, смята той. "Големият плюс на това човек да избере да остане в България е, че може да се обгради с хора, които мислят по сходен начин и споделят еднакви ценности.“

Той разказа за Конференцията "Curtains Up“, която ще се проведе на 3 февруари от 10.00 часа в Networking Premium. Самото място е популярен коуъркинг, който в последните години събира много хора, които се интересуват от предприемачество, развитие и бизнес, както и много чужденци. Темите на конференцията са предприемачество, лидерство, маркетинг и творчество, а участниците ще видят вдъхновяващи презентации, ще чуят революционни идеи и ще получат ценни възможности за нетуъркинг, разказа Дамян Пилков. "Това събитие е за всеки, който се интересува да се срещне с хора, които виждат потенциал в България и възможности за развитие тук и искат да разширят своите хоризонти. То ще събере не само предприемачи, но и много чужденци и хора, които имат интерес към България. Най-големият плюс за мен е, че човек влиза в една среда на хора, които са позитивни, които правят градивни неща, и може да вземе много добър пример от тях“, обясни той.