Благодаря на гражданите, които ни подкрепиха, на моите колеги от синдиката, по време на цялата камания усещах подкрепата на гражданите и увеличаващата се енергия. Направихме първата стъпка, която е най-важна. Проблемите на малкия човек вече за незаобиколим фактор. Имаме волята да продължим напред и ще го направим. Това заяви кандидатът за кмет на София от МК "БСП за България" Ваня Григорова на брифинг пред журналисти след като стана ясно, че именно тя отива на балотаж срещу кандидатът на МК ПП-ДБ, "Спаси София" Васил Терзиев, предаде репортер на "Фокус".

"Търсим подкрепа от всички партии, коалиции и неправителствени организации, които припознават нашите каузи. Има достатъчно основания проблемите на малкия човек да бъдат поставени в центъра. Продължаваме срещите с хората по места. Ние сме формацията, която направи най-много срещи на терен", посочи Григорова.

По думите ѝ първите резултати ще накарат столичани да повярват в промяната. “Накарахме хората да повярват, че една друга София е различна. Имаме волята да продължим докрай", каза още тя.