Когато паднете от властта, бъдете сигурни, че хората ще ви накарат да си платите за всичко. Това заяви председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в декларация от името на парламентарната група, предаде репортер на "Фокус"

"Най-голямото дъно в българския политически живот са "Продължаваме промяната“. С тяхната поява започна безпрецедентно насъскване на едни групи хора срещу друга група българи.

Изкривената идеология и чистата нагла лъжа са вашите изразни средства. Това сме го живели. Вашите бащи и майки, които бяха от висшия ешелон на Българската комунистическа партия обявяваха всяко мнение, което е различно от тяхното, за предателство. Вие, като техни комунистически отрочета, правите абсолютно същото.

Вашите родители се провалиха, вие също ще се провалите. "Продължаваме промяната“ така или иначе сте тръгнали към политическото бунище, а крепящите ви ГЕРБ и ДПС, колкото по-дълго останат с вас, толкова повече се маргинализират накрая.

Когато паднете от властта, а това е неизбежно, бъдете сигурни, че не просто ще бъде изгонени, а хората ще ви накарат да си платите за всичко. В онзи запис казахте, че ще ходите на някакъв остро, дано да сте намерили остро, който го няма на картата и където никой няма да ви намери, защото, ако продължавате така, не до острова, а до летището няма да може да стигнете".