Благотворителната кампания на МВР подкрепя 67 деца за първия учебен ден. Всяко от тях получава финансова подкрепа в размер на 1500 лева

По традиция Министерството на вътрешните работи подкрепя децата на загинали и пострадали полицаи и пожарникари в навечерието на новата учебна година. Това е възможно благодарение на всички, които каузата ни обединява. За да бъде 15 септември сред радостните дни в календара, участващите в благотворителната инициатива 67 деца получиха по 1500 лева.

За поредна година МВР се погрижи и за лятната ваканция на семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг служители от системата на МВР. Това лято най-много деца – 20, пожелаха да прекарат седемдневна почивка заедно с придружителите си в базата на ведомството в Несебър.

Благодарим на всички, подкрепящи децата на МВР през изминалите вече 21 години чрез SMS-и и финансови дарения и на служителите на институцията, които ежемесечно даряват средства от заплатите си. Безкористността ви превръща добротата в действие.