Международният анализатор Станислав Бачев с коментар за действията на Израел. Публукуваме го без редактоска намеса.

Излизат предварителни данни от алтернативните източници, че военновъздушната база Неватим на Израел е почти напълно разрушена и не може да бъде използвана.

Неватим е най-голямата база на Израелските ввс, там се съхраняват част от самолетите F-35. Може би същите, с които беше убит Хасан Насрала. В следващите часове и дни ще си проличи на практика дали е истина, дори да не бъде официално признато.

Преди време бях отбелязал, че следващия път Иран няма да предупреди ден по-рано къде и какво ще удари. Но също, и че опита от Април срещу "Железния купол" даде необходимия опит, за да бъде неутрализиран.

Всъщност сянката на Израел е просто сянка, а не реална военна мощ.

Истинската сила на Израел е в човешкия фактор - хората в други държави на ключови постове. Хора, които са възприели идеологията заложена в Тората за избрания да управлява земята народ. Най-вече хората в САЩ и Русия. Въпросът е тези хора на кого служат - първо на държавата, в която са родени или на идеологията. Именно това отбелязах в публикацията "Духовно-цивилизационен разлом".

В тази връзка - посещението на руския министър-председател в Техеран не е случайно. Лагерите вече са групирани и готови. Въпросът е дали сега САЩ ще успеят да удържат Нетаняху. А също и какво е предадено на ръководството на Израел от руска страна. Да не се забравя, че повече от 1/3 от жителите на Израел са с руски корен.

Преломно време.