Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и административният директор Диян Димитров, от името на г-н Кирил Налджиев, управител на ФОКУС МЕДИЯ ЕООД, подписаха договор за сътрудничество за медийно партньорство в инициативи на УНСС, взаимно съдействие при провеждане на общи информационни кампании.

Представители на УНСС ще участват като коментатори, анализатори, консултанти и експерти в програмите на медията, както и в различни активности и събития. За това съобщиха в официалната страница на УНСС. 

Ректорът проф. Димитър Димитров подчерта, че това сътрудничество има широко поле за изяви, включително в реализирането на съвместни проекти и публични събития. "Важно значение ще има партньорството при провеждане на информационни кампании, академии и включването на студентите в стажове и публични събития", каза той. 

"Най-голямата информационна агенция в България и най-големият икономически университет е нормално да си сътрудничат", каза административният директор г-н Диян Димитров и подчерта, че Агенция и Радио "Фокус" са модерна и иновативна медия с покритие в цялата страна. 

Г-жа Ива Дойчинова, програмен директор на медията и координатор по споразумението сподели, че работи с млади хора от много време и най-голямото удоволствие за нея е да учи студентите на качествена журналистика. "Посоките на партньорство са много, можем да създадем пълноценно сътрудничество", каза тя.