От днес радио "Фокус" стартира поетапно обновяване на програмната си схема и профила на радиото. Обновената програма можете да видите ТУК!

Фокусът ще бъде насочен към това радиото да е максимално полезно за слушателите си, съчетавайки всичко с хубава музика във формат АС Adult Contemporary.

Целта на обновената схема ще е в ефира на "Фокус" място да намират най-добрите новинарски радио емисии, актуална публицистика, тематични предавания и блокове, в които ще се говори, само когато има да се каже нещо смислено и важно. Бързата и навременна трафик информация ще намира място в ефира през цялото време.

От днес стартира обновеният ни сутрешен блок с нов водещ - Ася Александрова. Публицистичното предаване "България, Европа и светът на Фокус" с Йоланда Пелова ще се излъчва вече във вечерния драйв тайм, от 16:00 до 18:00, а веднага след новините в 18:00 ще започва едночасово спортно предаване. От 19:00 до 20:00 е часът на музикалното предаване "Петицата на Фокус".

Здравното предаване, с водещ Росица Ангелова се мести в понеделник от 11:00, с повторение в сряда от 20:00 часа. "Приказките" на Биляна Бозинарева вече ще са в сряда от 11:00, с повторение в петък от 20:00. Предаването за филми и сериали "Сториборд" ще е в петък от 11:00, с повторение в събота от 20:00, а туристическото "Куфарът на Фокус" ще е в петък от 13:00, с повторение в събота, в същия час.

Предаването "Нюзрум" с водещ Веселка Иванова ще се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Това обаче не е всичко! Очаквайте "голямата новина" свързана с ефира на "Фокус" в началото на следващата седмица.