***

София

Изплащането на пенсиите и добавките към тях за февруари т.г. ще се извърши в периода между 7 и 21 февруари, НОИ онагледява различията между тях и допълнителните плащания.

***

София

Всички ученици в областите Разград, Силистра, Търговище и Шумен ще започнат присъствено втория учебен срок на 7 февруари.

***

София

От 12:00 ч. в голямата зала на БТА ще се проведе пресконференция от името на Управителния съвет на Български зъболекарски съюз (БЗС) на тема: "Бюджет 2022 г. в сферата на здравеопазването и отговор на претенции от Българската асоциация на зъботехниците (БАЗ) относно изработване на цели протези по Националния рамков договор (НРД)“.

***

София

От 11:30 ч., Гражданският съвет към ВСС се събира извънредно по искане на Българската асоциация на съдиите по вписванията.

***

Бургас

Подбрани снимки от VIII Международен фотосалон Пловдив 2021 ще бъдат представени в Експоцентър "Флора“. Експозицията ще бъде отворена за посетители от 07 февруари до 06 март при свободен вход.

***

Бургас

От 14.30 часа в хотел "България“ ще се проведе среща, организирана от представителите на Бургаската регионална туристическа камара.

***

Варна

От 10.30 часа в хотел "Интернационал“ ще се проведе среща, организирана от представителите на Бургаската регионална туристическа камара.

***

Варна

От 12.00 часа на паметника на Капитан Петко Войвода, пред сградата на Районен съд – Варна от ще бъдат отбелязани 122 години от кончината на големия българин и родолюбец Капитан Петко Киряков – Петко Войвода.

***

Стара Загора

Учениците от първи до четвърти клас на училищата от Старозагорска област да започнат обучение присъствено от 7 февруари.

***

Пловдив

От 11:00 ч. в Пресклуб БТА (ул. "6 септември" 140)ПП "Обединени земеделци“ организира пресконференция.

***

Добрич

Със Заповед на директора на РЗИ -Добрич от 00,00 часа на 7 февруари се въвеждат противоепидемични мерки на територията на областта. Учениците от пети, шести, осми, девети и единадесети клас в общините Добрич, Балчик, Каварна и Шабла ще учат онлайн.