***

София

От 11:00 ч. в "Гранд Хотел Милениум“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в дискусия "Власт и лидерство 25 години по-късно“, която се организира от Институт "Николай Добрев“.

***

София

Министър-председателят Кирил Петков ще се включи в честванията по случай 150-годишнината от рождението на Гоце Делчев на 4 февруари. По програма премиерът трябваше да поднесе венец пред паметника на Гоце Делчев в Борисовата градина в София, но по-късно от правителствената информационна служба съобщиха за промяна. Така събитието в столицата ще се проведе без присъствието на Кирил Петков. По-късно през деня той ще се включи в честванията в Благоевград, заедно с президента Румен Радев.

***

София

От 14:30 ч., в зала 4, в сградата на Народното събрание, на пл. "Александър I" №1, ще се проведе извънредно заседание на Комисията по туризъм към НС

***

Ловеч

Щабът в Ловеч ще съобщи дали променя мерките срещу COVID-19.

***

Бургас

От 10:30 ч. ще се проведе заседание на Областния съвет по здравеопазване. Заседанието ще се проведе онлайн. Една от основните теми ще е как учениците в Бургаска област ще стартират втория учебен срок. За решенията ще Ви информирам по най-бързия начин.