***

София

Oт 11.00 ч. в Министерството на отбраната министър Драгомир Заков ще даде пресконференция, на която ще представи екипа и приоритетите в своята работа.

***

София

От 14.00 до 16.30 часа в зала “Изток" на Народно събрание, пл. Народно събрание" № 2, депутатът Ивайло Мирчев и Коалиция за живот без тютюнев дим, съвместно с офиса на СЗО за България, организират кръгла маса на тема: "Спонсорството от страна на тютюневата индустрия - опасност за здравните политики в България“

***

Благоевград

От 10:30 ч. в Благоевград, зала "22-ри септември“, министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер ще открие Първи регионален форум "Инвестиции и иновации в Благоевград", организиран от Община Благоевград и Американския университет у нас.

***

Видин

От 11.00 часа в заседателната зала на Общински съвет - Видин ще се проведе обществено обсъждане на проекта за бюджет на Община Видин за 2022 година

***

Шумен,

От 10.00 часа в зала 203 на Общината ще се проведе брифинг във връзка с домакинство на Общината на Международния детски театрален фестивал "Братя Грим“ и конкурсът за популярна песен "Съзвездие-2022“.

***

Добрич

Община град Добрич Ви кани на брифинг за представяне на Общинската кампания "Бъди здрав“. Брифингът ще се проведе на 30.03.2022 г. от 10.00 часа в Малката заседателна зала.