***

София.

Министър-председателят Кирил Петков заминава на работно посещение в Брюксел.

***

София.

От 10:00 ч. Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе дистанционно заседание.

***

София

В 11:00 ч. Калоян Паргов и членове на ИБ на БСП – София ще се поклонят и ще поднесат цветя на Паметника на Съветската армия по повод Международния възпоменателен ден на Холокоста и годишнината от освобождаването от Червената армия на оцелелите в концентрационния лагер "Аушвиц“.

***

София

От 14:30 ч. в зала 4 в сградата на парламента на пл. "Княз Александър І“ №1. Комисията по превенция и противодействие на корупцията ще изслуша председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров.

***

София

В 16:00 ч. Калоян Паргов ще вземе участие в отбелязването на Международния ден в памет на жертвите на Холокоста в Аула Магна на Алма Матер.

***

Ловеч

От 8:45 ч. Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия в храм "Св. Троица; Православната църква отбелязва Пренасяне мощите на св. Йоан Златоуст.

***

Ловеч

От 10:00 ч. в заседателната зала на Община Ловеч ще се проведе първото заседание на Общински съвет – Ловеч. Свикването е на основание чл. 25, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация.

***

Видин

От 10.30 ч., в залата на Общински съвет ще се проведе пресконференция във връзка с оптимизация на училищната мрежа в Община Видин.

***

Видин

От 10:30 ч., в залата на Общински съвет - Видин ще се проведе пресконференция във връзка с оптимизация на училищната мрежа в Община Видин.

***

Сливен

От 9:00 ч. в зала "Май“ местният парламент в Сливен ще гласува Програмата за развитие на туризма на община Сливен за 2022 г.

***

Стара Загора

От 16:00 ч.пред сградата на Областна управа - Стара Загора Сдружението на заведенията организира протест.

***

Благоевград

От 11:00 ч. в зала "22-ри Септември“ на Община Благоевград председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков организира пресконференция на 27 януари.

***

Перник

От 9:30 ч. в зала "Панорама"ще се проведе заседание на Общински съвет Перник.

***

Пловдив

От 9:00 ч. Общински съвет – Пловдив ще проведе редовно заседание