***

София.

От 10.00 ч. в сградата на Министерството на икономиката министър Даниела Везиева ще връчи три сертификата по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, след което ще даде брифинг.

***

София.

От 10.00 ч. ПП "Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" по темите "Труд и социални грижи“ и "Туризъм“.

***

София.

От 15.00 ч. ПП "Продължаваме промяната" ще проведе консултации с цел постигане на коалиционно споразумение с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" по темите "Национална сигурност“ и "Спорт“.

***

София.

От 10.00 ч. на територията на ВМА ще бъде открит нов диагностичен блок към двете клиники по инфекциозни болести на лечебното заведение.

***

София.

От 10.00 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело снрещу Цветомир Модев и други за контрабанда.

***

София.

От 10.00 ч. 9-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Атанас Попов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Николай Стоилов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.30 ч. 2-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Божидар Кузманов и други за образване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.30 ч. 20-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Нина Ставрева за участие в организирана престъпна група.

***

София.

От 19.00 ч. онлайн започва тридневното събитие "Започни млад“.

***

София.

От 19.00 ч. в Софийската опера и балет ще се състои операта "Риголето“.

***

София.

От 19.00 ч. в зала "България“ ще се проведе концерт на грузинския пианист Гиорги Гигашвили със Симфоничния оркестър на БНР.

***

Бургас.

От 11.00 часа в зала " Георги Баев“ на Културен център "Морско казино“ ще бъдат представени резултатите от изпълнението на проекта "Шарена книга за служители и потребители на социални услуги за хора с увреждания“.



***

Бургас.

От 14.00 часа Окръжният съд ще гледа като въззивна инстанция мерките за неотклонение спрямо Иван Д. и Иван С., привлечени като обвиняеми за грабежа на възрастна жена в село Съединение.



***

Бургас.

От 19.00 часа в Държавна опера Бургас ще се проведе концертът "Primadonna-Donna-Donna".

***

Варна.

От 17.00 ч. в Зала 2 на Арт галерия "Ларго“ ще бъде открита самостоятелната изложба на италианския художник Антимо Бертолино "От материя в енергия“.

***

Велико Търново.

От 17.00 ч. до голямата елха пред Общината ще се проведе музикален флашмоб, който ще съпътства запалването на коледните светлини.

***

Добрич.

От 18.00 ч. от градинката пред храм "Св. Георги" ще тръгне факелно шествие по повод 102 години от подписването на несправедливия за страната ни Ньойски договор.

***

Стара Загора.

От 19.00 ч. в Оперен театър – Стара Загора ще се състои операта "Бал с маски“.