***

София.

От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***

София.

От 11.00 ч. в Министерския съвет премиерът Кирил Петков ще направи изявление по повод предстоящите празници и новите икономически стимули за ваксинация, които правителството предвижда във връзка с очакваната нова COVID вълна.

***

София.

От 9.00 часа в сградата на МРРБ вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов ще проведе срещи с граждани.

София.

От 9.00 ч. в храм "Св. Наум Охридски" в кв. "Дружба" Белоградчишкият епископ Поликарп - викарий на Софийския митрополит, ще оглави архиерейска света Литургия.

***

София.

От 10.00 часа в Министерството на спорта ще започнат срещи между министъра на спорта Радостин Василев и ръководствата на ПФК ЦСКА-София, ПФК "Левски“ и ОСК ЦСКА.

***

София.

От 19.00 ч. в кино "Люмиер се състои премиера за България на украинския филм "Къде си, Адам?“, разказващ за живота в атонския манастир "Дохиар“.

***

Бургас.

От 17.00 часа при Елхата на пл. "Тройката“ ще се състои концерт на група "Горещ пясък“.

***

Бургас.

От 17.30 часа в Държавния куклен театър ще се състои представлението "Приятел с голямо сърце“.

***

Добрич.

От 11.00 часа в Държавен куклен театър "Дора Габе“ ще бъде представен кукленият спектакъл "Топла приказка от сняг“.

***

Добрич.

От 12.00 часа на пл. "Свобода“ ще се състои фолклорен концерт "Ой Коледо, мой Коледо“ с участие на фолклорни групи при пенсионерските клубове в Добрич.

***

Пазарджик.

От 17.00 часа пред ДКТ "Константин Величков“ ще се състои концерт - сборна програма от школи и състави при Общински детски комплекс.

***

Смолян.

От 15.00 часа пред сградата на Общината ще се състои благотворителен Коледен базар за събиране на средства за лечението на болно дете.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в зала 1 на Старозагорската опера ще бъде представен балетът "Спящата красавица“.