***

София

От 10:30 ч., на "Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще приеме представители на организации и сдружения на българите в Република Северна Македония.



***

София:

От 10:30 ч. в зала "Европа“ в сградата на КНСБ, площад Македония ще се проведе кръгла маса за иновативни методи в обучението на млади водачи.

***

София

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Парчевич“, кв. "Център“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Парчевич“ от бул. "Христо Ботев“ до ул. "Княз Борис-I“ и ул. "Цар Самуил“ от "Неофит Рилски“ до ул. "Парчевич“, съобщиха от "Софийска вода".

***

София

Националната федерация “Култура“ към КТ "Подкрепа“ призовава всички специалисти от музеите и галериите към протестни действия на 22 февруари

***

София

От 10:00 ч. асоциацията на индустриалния капитал в България организира кръгла маса за представяне на Доклад за идентифицираните основни и специфични умения по ключови професии/длъжности в 13 икономически дейности (сектора) по проект BG05M9OP001-1.128-0004 "Развитие на дигиталните умения“ ‘чрез платформата ZOOM.

***

Пловдив

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер ще проведe среща в Пловдив с Консултативния съвет към Тракия икономическа зона - Въглеродно-неутрална индустриална зона (ТИЗ-ВНИЗ).

***

Бургас

От 13:00 ч. в зала "Компас“ на хотел "България“ Бургас ще е домакин на първия регионален форум за авиосвързаност и туризъм.

***

Бургас

От 9.00 часа в Културен дом на НХК Общински съвет – Бургас ще проведе редовно заседание.

***

Шумен

От 10:00 ч., в зала 203 на общината ще има брифинг на тема: Реализацията на проект "Създаване и представяне на дигитално достъпно културно наследство на община Шумен“.

***

Велико Търново

От 11:00 ч. до 12:00 ч ще бъде ограничен достъпа на посетители до Архитектурно-музеен резерват "Царевец“. Екипът на Регионален исторически музей - Велико Търново преминава към ефективните протестни действия, заради обидните и необмислени параметри на средствата, предвидени за развитие на културните институти в подготвяния Закон за държавния бюджет за 2022 година.

***

Стара Загора

От 12:00 ч. в офиса на партията ръководството на групата на общинските съветници от ГЕРБ - Стара Загора ще даде пресконференция във връзка с предстоящото заседание на Общинския съвет.