***

София.

От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***

София.

От 10.00 ч. в сградата на Министерски съвет ще се проведе заседание на правителството.

***

София.

От 18.00 ч. в зала 6 на НДК министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков ще участва в закриването на кампанията "Влез в мрежата“ на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси“.

***

София.

От 9.30 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 9 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа чрез платформата CISCO Webex Meeting ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***

София.

От 10.00 ч. в пресклуба на БТА Съветът по икономически и публични политики ще представи доклад на тема "Българският рудодобив под заплахите на ресурсния национализъм и международния популизъм“.

***

София.

От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 10 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу двама души по молба за изменение на мярката за неотклонение.

***

София.

От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 10 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 5 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 6 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 8 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 11.00 часа в Българската академия на науките ще бъдат представени две пощенски марки и специален пощенски печат на тема "Български учени: - 125 години от рождението на акад. Никола Обрешков и 125 години от рождението на акад. Георги Наджаков“.

***

София.

От 11.00 часа онлайн чрез платформата Google Meet ще се проведе пресконференция по проект "Бъди дигитален“.

***

София.

От 11.00 часа онлайн чрез платформата MS Teams ще бъде представен проектът "Доктрина за енергийно развитие на България“.

***

София.

От 11.00 часа в Национален политехнически музей ще бъде представена гостуващата украинска изложба "Науката е тя!“.

***

София.

От 11.00 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу двама души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 11.00 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 13 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 11-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 5 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 15.00 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 16.00 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 9 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 18.00 ч. в зала 3 на партерния етаж в сградата на ОКИ "Красно село“ ще се проведе официално представяне на книгата "Хроники на Вазовия род“ на Катя Зографова.

***

София.

От 18.00 ч. във "Фейсбук“ ще бъде излъчено на живо връчването на десетите юбилейни награди "Валя Крушкина - журналистика за хората“.

***

Благоевград.

От 19.00 часа в зала "Яворов“ ще се състои концерт на ансамбъл "Пирин“.

***

Бургас.

От 9.00 ч. в сградата на Общината ще се проведат заседания на постоянните комисии към Общинския съвет.

***

Бургас.

От 11.00 ч. в конферентната зала на х-л "Бургас“ ще бъде представена инициативата "Мъдростта на множеството за чист въздух в Бургас“.



***

Бургас.

От 19.00 ч. в Драматичен театър "Адриана Будевска“ ще се проведе бенефис на Стоян Памуков със спектакала "Лазарица“ по Йордан Радичков.

***

Бургас.

От 19.00 ч. в зрителна зала "Тончо Русев“ на Културния дом на нефтохимика, ще се проведе концерт на детски хор "Милка Стоева“, озаглавен "В очакване на Коледа“. Входът е свободен. Изисква се зелен сертификат.

***

Велико Търново.

От 15.00 ч. в Държавния военноисторически архив ще се проведе официално откриване на обновените читалня и административна част от сградата.

***

Добрич.

От 12.00 часа на пл. "Свобода“ ще се проведе празничен концерт на Духовия оркестър.

***

Добрич.

От 18.00 часа в Младежкия център ще се състои Коледен музикален салон на Клуб "Пиано“.

***

Казанлък.

От 17.30 часа в залата на Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства ще бъде открита изложба.

***

Пловдив.

От 9.15 часа в зала 3 на Районния съд ще се гледа делото срещу две жени, обвинени за кражба на облекло от магазини за дрехи и аксесоари.

***

Пловдив.

От 9.30 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за отвличане и изнасилване.

***

Пловдив.

От 15.00 часа в зала 11 на Районния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за лъжесвидетелство.

***

Разград.

От 18.00 часа в Общински културен център ще се проведе Коледен концерт "Коледа и и и .. Дядо Злоледа“ на Школа по изкуства "Enjoy music&Art School“ и приятели.

***

Стара Загора.

От 9.00 часа в зала "П.Р.Славейков“ ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в Кукления театър ще бъде представена постановката "Копче за сън“.

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески“ ще се състои Коледен клавирен концерт на учениците на Мария Кирекчиева от Музикална школа при НЧ "Родина 1860“.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Драматичния театър ще бъде представена постановката "Вишнева градина“.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперния театър ще бъде представена операта "Бохеми“.

***

Шумен.

От 18.35 часа в концертна зала "Проф. Венета Вичева“ ще се състои концерт със солист Ивайло Василев – пиано и диригент Калина Василева.