***

София.

От 09.00 ч. в Народното събрание ще се проведе пленарно заседание.

***

София.

От 9.00 ч. в официалната страница на вицепремиера Гроздан Караджов във "Фейсбук“ ще бъде излъчено на живо работно заседание за развитието на стратегическите инфраструктурни обекти и за новата програма за ремонт на пътищата, в което ще участват ръководствата на Агенция "Пътна инфраструктура“, включително директорите на дирекции, на Института по пътища и мостове и на "Автомагистрали“ ЕАД.

***

София.

От 10.00 ч. чрез платформата CISCO Webex Meeting ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.



***

София.

От 10.00 ч. в Специализирания наказателен съд IХ състав ще проведе заседание по дело срещу Гроздан Токов, Иван Петров, Калоян Гендович и още 7 души за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 ч. в Специализирания наказателен съд ХXIII състав ще проведе заседание по дело срещу Анастас Циканделов, Андон Филчев, Абдул Амар, Димитър Циканделов и София Циканделова за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 ч. в Специализирания наказателен съд V състав ще проведе заседание по дело срещу Фани Абленкова, Адриан Иванов и Фикрет Исмаил за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 11.00 ч. в комплекс "Царски зали“ на Военната академия "Г. С. Раковски“ ще бъде подписано споразумение по Национална научна програма "Сигурност и отбрана“.

***

София.

От 11.00 ч. в Специализирания наказателен съд III състав ще проведе заседание по дело срещу Валери Тачев, Иван Танев, Дончо Дончев и още 7 души за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 ч. в Специализирания наказателен съд I състав ще проведе заседание по дело срещу Димо Ангелов, Стамен Ангелов и Милен Гайдарджиев за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 ч. в Специализирания наказателен съд ХХ състав ще проведе заседание по дело срещу Цветомир Кирилов, Николай Христов и Исус Атанасов за участие в организирана престъпна група.



***

София.

От 13.30 ч. в Специализирания наказателен съд Х състав ще проведе разгледа молба на Христо Найденов за изменение на мярката му за неотклонение.

***

София.

От 14.30 ч. в зала 132 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I“ №1 ще се проведе заседание на Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество

***

София.

От 14.30 ч. в зала 3 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I“ №1 ще се проведе заседание на Комисията по земеделието, храните и горите.

***

София.

От 14.30 ч. в зала "Запад“ в сградата на парламента на пл. "Народно събрание“ 2 ще се проведе заседание на Комисия по енергетика.

***

София.

От 14.30 ч. в зала 1 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I“ №1 ще се проведе заседание на Комисията по транспорт и съобщения.

***

София.

От 14.30 ч. в зала 134 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I“ №1 ще се проведе заседание на Комисията по бюджет и финанси.

София.

От 14.30 ч. в зала "Изток“ в сградата на парламента на пл. "Народно събрание“ 2 ще се проведе заседание на Комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите.

***

София.

От 15.00 ч. в зала 130 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I“ №1 ще се проведе заседание на Комисията по здравеопазването.

***

София.

От 15.30 ч. в зала 4 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I“ №1 ще се проведе заседание на Комисията по превенция и противодействие на корупцията.

***

София.

От 16.00 ч. в зала "Изток“ в сградата на парламента на пл. "Народно събрание“ 2 ще се проведе заседание на Комисията по туризъм.

***

Бургас.

От 14.00 ч. ще се проведе онлайн заседание на Областния съвет по здравеопазване във връзка с усложнената епидемична обстановка.

***

Пловдив.

От 9.00 ч. в сградата на Общинския съвет ще се проведе сесия, която ще ще бъде закрита за граждани.

***

Пловдив.

От 9.30 ч. в Районния съд ще се проведе заседание по дело за изнудване и измами.

***

Русе.

От 15.00 ч. в Областната администрация ще се проведе брифинг на областния управител Борислав Българинов след заседание на Областния оперативен щаб.

***

Свищов.

От 15.00 ч. в зала №1 на Общината ще бъдат оповестени победителите в три конкурса, посветени на Алеко Константинов, а от 17.30 ч. в Градската градина ще се състои общоградско поклонение пред паметника писателя по повод 159 години от рождението му.

***

Сопот.

От 11.00 часа в Западния парк пред паметната плоча, посветена на посрещането на руските войски, ще се проведе церемония по отдаване на почит и поднасяне на цветя по повод 144 години от Освобождението града.

***

Стара Загора.

От 10.30 ч. в храм "Света Троица“ ще бъде отслужена заупокойна молитва по повод 144 години от повторното Освобождение на Стара Загора ще бъдат отбелязани в града

***

Стара Загора.

От 18.30 ч. в Регионална библиотека "Захарий Княжески“ ще бъде открит Менар Филм Фест - Стара Загора.

***

Шумен.

От 18.35 ч. в концертна зала "Проф. Венета Вичева“ ще св проведе концерт с участието на млади виртуози от класа по цигулка на Благородна Танева.

***

Шумен.

От 18.30 ч. в голямата зала на ДКТ "Васил Друмев“ ще се играе постановката "Жена ми се казва Борис“.