***

София.

От 13.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 14.00 часа, държавният глава ще приеме на "Дондуков“ 2 представителите на служебното правителство, назначено с указ на 16 септември 2021 г.

***

София.

От 9.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иван Игликов по молба за кумулиране на наказанията.

***

София.

От 9.30 часа 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 7-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 14-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 5 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.30 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Румен Маноев, обвинен за безстопанственост.

***

София.

От 11.00 часа в централата на ПП АБВ ще се проведе пресконференция.

***

София.

От 11.00 часа в сградата на БСК ще се проведе заключителна пресконференция на БСК "2021 г. през погледа на бизнеса“.

***

София.

От 11.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души по молба за изменение на мярката за отклонение.

***

София.

От 11.00 часа 8-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 6 души за кумулиране на наказанията.

***

София.

От 13.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 5 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 6 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 17-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай Малинов, обвинен в приготовление за шпионство.

***

София.

От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 часа 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 15.30 часа в зала "Академия“ на Националната художествена академия главният изпълнителен директор на "Български пощи“ ЕАД Деян Дънешки ще пусне в употреба пощенско-филателно издание на тема: "125 години Национална художествена академия“.

***

София.

От 19.00 часа в зала "България" ще се състои концерт на българския женски хор "Мистерията на българските гласове“.

***

Благоевград.

От 11.00 часа в зала “22 септември" кметът на Общината Илко Стоянов ще даде пресконференция.

***

Благоевград.

От 18.00 часа във фоайето на Общината ще е състои четене на коледни приказки.

***

Бургас

От 19.00 часа в Драматичен театър "Адриана Будевска" ще започне "Омразна любов“.

***

Видин.

От 14.00 часа в заседателна зала на Общината ще бъде сключен меморандум за сътрудничество и партньорство между Община Видин, МБАЛ "Света Петка" АД - гр. Видин, Община Калафат, Румъния и Общинска болница Калафат.

***

Добрич.

От 16.00 часа на пл. "Свобода“ ще се проведе концертът "Коледни звезди“ на Средно училище "Св. Климент Охридски“.

***

Ловеч.

От 9.00 часа в храм "Св. Троица“ Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия.

***

Смолян.

От 18.00 часа в зала 2 на РДТ "Николай Хайтов" ще се състои благотворителното представление "Жълто".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески“ ще се състои коледен концерт на Поли Влахова и приятели.

***

Ямбол.

От 18.00 часа пред сградата на Общината ще се състои церемония за включване на светлините на коледната елха в града.