***

София.

От 10.00 ч. ще се проведе онлайн заседение на Министерски съвет.

***

София.

От 13.00 ч. в централата на ПП АБВ ще се проведе пресконференция на партията.

***

София.

От 10.00 ч. в Специализирания наказателен съд XII състав ще проведе заседание по дело срещу Милко Велков, Галина Ангелова, Петър Дзивев и Георги Димов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 10.30 ч. в Специализирания наказателен съд XVIII състав ще проведе заседание по дело срещу Руслан Любомиров, Йордан Кирилов, Светослав Боянов, Кирил Микев, Людмила Деянова, Росен Евтимов и Георги Деянов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 11.00 ч. в Специализирания наказателен съд VI състав ще проведе заседание по дело срещу Иван Монев, Радко Маринов, Живко Димов, Ивайло Тодоров и Аспарух Желязков за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 ч. в Специализирания наказателен съд Х състав ще проведе заседание по дело срещу Кольо Коцов, Мариета Василева, Галина Василева, Маргарита Кръстанова и Кирил Кирилов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 13.30 ч. в Специализирания наказателен съд ХI състав ще проведе заседание по дело срещу Росен Борисов, Сибин Ганев, Иво Толев и Гроздена Сарамандова за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***

София.

От 19.00 ч. в театралната зала "Алма алтер“ в Ректората на Софийския университет ще се провведе представяне на сборната поетическа книга на проф. Цочо Бояджиев "Апотеоз на меланхолията“.

***

Благоевград.

От 9.30 ч. в зала "22-ри Септември" ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.

***

Добрич.

От 18.30 ч. в Огледална зала "Нели Божкова“ ще се проведе концерт на Български камерен оркестър – Добрич, посветен на 125 години от рождението на акад. Петко Стайнов.

***

Пловдив.

От 10.30 ч. в Районния съд 8 нак. състав ще проведе заседание по дело срещу обвиняем за извършване на непристойни действия, съпротива срещу орган на властта и нанасяне на лека телесна повреда на полицай.

***

Пловдив.

От 13.00 ч. в Окръжния съд ще се проведе заседание по дело срещу обвиняем за нарушения на Закона за движение по пътищата и подкуп на полицаи.

***

Сливен.

От 12.00 ч. в Централното фоайе на Регионална библиотека "Сава Доброплодни“ ще се състои церемония за обявяване на резултатите от конкурса "Читател на годината“ за 2021 г.

***

Търговище/с. Лиляк.

От 10.00 ч. във фоайето на 2 етаж в сградата на Народно читалище "Михаил Донев-1903“ – с. Лиляк ще бъде представена изложба на гоблени.

***

Шумен.

От 14.00 ч. в зала 304 на Общината ще се проведе заседание на Временната комисия за избор на обществен посредник към Общинския съвет.