София

Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет ще проведе заседание, на което ще бъдат разгледани и предложени за финансиране от правителството най-нуждаещите се от ремонт обекти, пострадали от наводненията през декември м.г.

***

София

Oт 18:00 ч. в централата на ПП АБВ на ул. "Врабча“23, в рамките на КУЛТУРЕН САЛОН АБВ ще бъде представена книгата "50 крачки отвъд матрицата" на конституционалиста д-р Борислав Цеков, с участието на автора и д-р Петко Петков (социолог).

***

София

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще представи "Анализ на състоянието и подготовката на Въоръжените сили през 2021 г.“

***

София

Президентът Румен Радев ще се запознае с годишния анализ на състоянието и подготовката на Въоръжените сили.

***

Бургас

От 15:30 ч. ще се проведе заседание на Областния съвет по здравеопазване. Заседанието ще се проведе онлайн. Основна тема ще бъде формата, под която ще продължи учебният процес следващата седмица.

***

Бургас

Oт 19:00 ч. в залата на Бургаската опера, именитите млади пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови, които имат многобройни международни изяви и са носители на редица награди от престижни конкурсни форуми в България и чужбина, ще бъдат солисти на Симфоничния концерт.