***

София.

От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 09.00 ч. Гражданският съвет към Висшия съдебен съвет ще проведе заседание.

***

София.

От 10.00 ч. пред централния вход на сградата на МЗХГ министърът на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо Бозуков ще открие кампанията "Купи елхичка, помогни“.

***

София.

От 10.00 ч. в хибриден формат ще се проведе15-и Коледен Форум - "Криза и зелена сделка: време за бързи решения в земеделието“.

***

София.

От 10.00 ч. в хибриден формат в Конферентната зала на АИКБ, находяща се на ул. Тракия №15, ще се състои пресконференция за представянето на новия Под-индекс "Заетост на светло“ и предварителните данни за стойността на Композитния индекс "Икономика на светло“ в рамките на проект BG05M9OP001-1.051-0001 "Подобряване достъпа до заетост и качеството на работните места чрез ограничаване и превенция на недекларираната заетост“.

***

София.

От 11.00 ч. пред сградата на регионалното министерство ще се проведе протест на работниците в "Автомагистрали-Черно море" АД, град Шумен.

***

София.

От 13.00 ч. в централата на БСП ще се проведе присъствено заседание на Националния съвет на БСП.

***

София.

От 09.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на ОПГ срещу Бисер Костадинов и Живко Пецев.

***

София.

От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на ОПГ срещу Младен Милков, Мария Тръвнева и още 8 лица.

***

София.

От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за придобиване и държане на взривни вещества с цел всяване на страх в обществото срещу Мартин Попов.

***

София.

От 10.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на ОПГ срещу Мартин Петров и Цветанка Чавкарска.

***

София.

От 10.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на ОПГ срещу Николай, Евгения и Мария Баневи.

***

София.

От 13.30 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на ОПГ срещу Владимир Николов, Тони Хорозов и Стоян Стоянов.

***

София.

От 14.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за образуване и ръководене на ОПГ срещу Етю Тодоров, Росен Тракийски, Веселин Дичев и още 3 лица.

***

София.

От 15.00 ч. Специализираният наказателен съд ще гледа делото за организиране и ръководене на ОПГ срещу Мартин Антов, Валентин Янев, Валери Александров и още 9 лица.

***

София.

От 16.00 ч. в страницата си във Facebook ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов ще отговаря на въпроси на журналисти, общественици и избиратели.

***

София.

От 16.00 ч. пред сградата на Районна администрация "Красно село“ ще се проведе протест срещу районния кмет Росина Станиславова с искане на оставката й.

***

София.

От 18.00 ч. в Арт Галерия “Вежди" ще бъде открита изложбата “Вежди и приятели".

***

Асеновград.

От 10.00 ч. в кабинета на кмета на града Христо Грудев ще се проведе заключителна пресконференция по повод изминалата една година управление.

***

Бургас.

От 18.00 ч. в НЧ "Фар 1946" Бургас ще започне концерт "Весели декемврийски празници" с ВГ "Слънчеви капки" с художествен ръководител Мария Митева.

***

Добрич.

От 11.00 ч. в Бизнес залата на Общината, ет. 1, ул. "България“ №12, Областният информационен център ще представи напредъка по Оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони на национално и областно ниво.

***

Пловдив.

От 09.30 ч. в зала 1 Апелативният съд ще гледа делото, образувано по жалба на подсъдимия З. Д. срещу наказанието му от 16 години лишаване от свобода за грабеж, придружен с убийство.

***

Разград.

От 11.00 ч. във фоайето на Общинския културен център ще се проведе церемония по награждаване на "Спортист на годината“.

***

Стара Загора.

От 13.00 ч. в Зала "П. Р. Славейков“, Община Стара Загора, ще се проведе "Музикално – сценичните изкуства днес – съвременни проекции в обучението, творчеството и кариерното развитие на изпълнителите“ – кръгла маса с участието на преподаватели от НМА "Проф. Панчо Владигеров“.

***

Стара Загора.

От 18.00 ч. във фоайето на Оперния театър ще се състои "Музикалната памет на България – слава и традиции“ – изложба, посветена на 100 годишнината от създаването на НМА "Проф. Панчо Владигеров“.

***

Стара Загора.

От 19.00 ч. в Оперния театър ще се състои "Гласове от бъдещето“ – концерт на участниците в майсторския клас на Веселина Кацарова, диригент Виктор Крумов, със специалното участие на Маестро Борислав Иванов, по случай неговата 90 годишнина.

***

Хасково.

От 10.00 ч. чрез платформата Zoom ще се състои Финалното събитие на проекта и Уоркшопа на тема: "Представяне Работен вариант на Схема за финансиране на социални предприятия“, част от дейностите по проект "SOCIAL FORCES“.