***

София.

От 10.30 ч. в хотел HYATT REGENCY SOFIA, зала "Васил Левски“, Българската агенция за инвестиции (БАИ) организира заключителна пресконференция по проект № BG16RFOP002-2.006-0001 "Повишаване качеството и количеството на услугите на потенциални инвеститори в България“ .

***

София.

От 11.30 ч. в платформата Zoom ще се проведе дискусия "Конференция за бъдещето на Европа – каква да бъде ролята на ЕС на световната сцена?“.

***

София.

От 17.00 ч. в Музей на изкуството от периода на социализма на ул. "Лъчезар Станчев“ № 7 ще се състои вернисаж на изложбата "Състояния на идеологията“.

***

Благоевград.

От 11.30 ч. в зала "22 септември" ще се проведе пресконференция по актуални теми, свързани с Благоевград.

***

Габрово.

От 19.00 на голяма сцена в ДТ "Рачо Стоянов" – Габрово ще се състои постановката "Въпреки живота, всичко е любов“.

***

Русе.

От 09.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация – Русе ще се проведе официална церемония по приемственост в изпълнителната власт.

***

Търговище/ с. Макариополско.

От 10.00 ч. в малка зала на читалището в село Макариополско ще бъде представена "Желязна сватба – историята на един 65-годишен брак на семейство Димови“.

***

Търговище.

От 19.00 ч. в Камерна зала ще се състои авторски спектакъл на Димитър Мартинов.

***

Шумен.

От 14.00 ч. в зала "Проф. Венета Вичева“ на общината ще се проведе заседание на Общинския кризизен щаб с участието на кметове на населените места, медицински специалисти от училищното здравеопазване, представители на личните лекари, пенсионерските клубове, религиозните общности и на медиите.