В ямболската болница към момента за лечение остават трима пострадали след тежкия инцидент на пътя Ямбол - Сливен. Момиче на 16 години е прието в травматичен шок и с опасност за живота в отделението по реанимация.

28-годишна жена също е с опасност за живота, с гръдна травма, приета е в "Хирургия". Жена на 36 години е транспортирана по спешност в клиниката по лицево-челюстна хирургия в университетската болница в Пловдив.

След инцидента са прегледани и двама мъже, които са с мозъчно сътресение и рани на главата, но те са отказали болнично лечение.

Малко след 01.30 часа е постъпил сигнал за тежко ПТП на пътя Ямбол - Сливен /в района на ПВ Хаджи Димитрово/. По първоначални данни лек автомобил "Мини Купър", управляван от 49-гидулен мъж е навлязъл в насрещната лента за движение и се блъснал в бус "Фолксваген Каравел".

При инцидента на място е загинал водачът на лекия автомобил. Лекият автомобил се е движел към Сливен, а бусът към Ямбол.

Пътниците от микробуса-8 човека са транспортирани за преглед и лечение в лечебни заведения в Ямбол и Сливен, с различни наранявания, като една от пътничките е с опасност за живота.