Песента It Felt So Good идва в края на лятото, за да удължи усещането за лято. Песента се случва като израз на уловеното вдъхновение между Орлин Павлов, Кристиан Костов и Dexter. Това коментира артистът Орлин Павлов в предаването "Утрото на фокус“ на Радио "Фокус“ с водещ Ася Александрова.

Орлин Павлов е един от най-динамичните артисти на българската сцена, който не спира да изненадва със своята многостранна кариера. Той е гласът на Радио "Фокус“, играе и прави дублажи в киното, подготвя нов филм. Вчера той представи новата си песен, с което зарадва верните си фенове. Освен всичко е и отдаден баща.

По думите му музиката е усещане и тя се определя от различните настроения. "Най-готиният момент когато слушаш радио е като ти усетят емоцията и да кажеш: Ето това парче съм чакал цял живот.“

За създаването на една песен той е категоричен, че е важно да има химия между хората, с които работиш, и тогава се получават качествените неща. "Има хора, с които може да надскочиш нещо и да направите над очакваното, а има други, с които просто ще направите нещо много симпатично, готино, да сте окей. В този случай аз се чувствам така.“  

Орлин Павлов сподели също, че съвременната музика е станала много агресивна, което се обуславя и от по-агресивното поведение и мислене на хората. "Повечето хора предпочитат да намират първо негативната страна на и нещо, и може би нещо, което не е точно наред,“ каза той и добави, че смирението и вярата е лек за все по-ширещия се  съвременен нихилизъм и негативизъм.

Артистът споделя също, че в социалните мрежи има както много хубави неща, както сериозни, така и много музика, много изкуство, но също така има и много глупости. За него е важно да умееш да избираш какво да гледаш, което децата не умеят. Точно затова трябва да има родителска намеса и контрол за това колко време едно дете може да прекарва в интернет.

За него е изключително важно семейството и споделя, че със съпругата му Диана правят всичко възможно да бъдат с малката си дъщеричка и да й дават добър пример. А от своя страна тя ги учи да не бързат и да се наслаждават на живота.