Момиче сподели мъката си в социална мрежа и помоли за помощ. Баща й се нуждае от лечение, но трябва да бъде събрана голяма сума пари.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

Това е моят тате Ицо. Той е на 46 години и страда от чернодробна недостатъчност.

Заболяването се появи преди 1 месец, но прогресира твърде бързо. Медикаментозното лечение не дава резултати и се налага да направим спешна чернодробна трансплантация. За съжаление, тате не може да получи неоходимите животоподдържащи грижи в България и трябва да бъде незабавно преместен в клиника в Турция.

Тате е силен, борбен и много добър човек, който винаги е помагал на хората. Сега се нуждае от Вашата помощ и подкрепа. С мама не можем да справим сами, макар че опитвахме до последно. Оказа се непосилно за семейството ни, приятелите и роднините, колкото и всеодайни да са всикчи те.

Сумата, необходима за трансплантацията, преместването и престоя в клиника до процедурата по трансплантирабе си остава непостижима за нас. Отправям огромна молба към всички вас, заедно да му дадем шанс за живот.

Предварително благодаря на всички, които ще споделят публикацията и на тези, които ще имат възможност да дарят средства за събиране на сумата!

Бъдете здрави, обичайте и ценете близките си!

Подробности може да намерите тук.