60 000 души публика, 360 градусова сцена, стадион "Васил Левски", музикално шоу като никое друго. Всичко това очаква почитателите на Ед Шийрън съвсем скоро в София, но преди него на тази грандиозна сцена ще излезе и Михаела Филева. За вълнението да подгряваш един от най-големите в музиката - самата тя разказва пред NOVA.

"Тези трепет и вълнение трудно могат да се сравнят с всичко, случило ми се досега. Да изляза на сцената редом до един от най-успешните изпълнители, един от най-продаващите артисти. Аз съм му супер фен, била съм няколко пъти на негови концерти. Иска ми се да си поговорим на събитието на 31 август. Въоръжена с музиката ми, с моята банда ще се кача на сцената. Това е най-голямото музикално събитие в страната за последните 10-15 години", сподели тя.

По думите й вдъхновението на Шийрън, който излиза сам с китара на сцената, прелива в цялата публика на концертите му. "За да направи целия аранжимент за публиката, една върху друга се записват китари. Той е един от най-добрите разказвачи на истории през музиката. Винаги намирам нещо, в което да се припозная, страхотен магьосник е", смята Филева.