С БСП се обединихме около общи приоритети като голяма трудова реформа в полза на работещите, да бъдем категорична опозиция на всеки опит за връщане на ГЕРБ и ДПС в управлението на страната и въвличането на България във война. Това написа лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова в личния си Facebook профил.

Ето какво още каза още тя в публикацията си в социалната мрежа.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

Днес от Изправи се България проведохме първата си среща с новото ръководство на БСП за бъдещи общи действия и за широко обединение на левите сили в страната.

Разпадът на политическата система е разпад на държавността. Необходимо е не просто обединение на лявото, необходимо е преосноваване. Длъжни сме да направим това, което хората очакват най-много от нас - създаването на силен и отговорен ляв фронт, който да върне нормалното в България. Ще минат години и нашите наследници няма да се интересуват кой бил прав, кой - крив, а ще питат “Какво направихте, за да избегнете катастрофата?"

С БСП се обединихме около общи приоритети като голяма трудова реформа в полза на работещите, да бъдем категорична опозиция на всеки опит за връщане на ГЕРБ и ДПС в управлението на страната и въвличането на България във война.

Получихме уверение от Борислав Гуцанов, председател на парламентарната група на БСП, и Атанас Зафиров, временно изпълняващ функциите на председател на партията, че новото ръководство категорично е спряло безпринципната и братоубийствена война, която Корнелия Нинова водеше с президента досега. Изправи се България и бъдещото обединение ще продължим да подкрепяме единствената останала стабилна и почтена институция в лицето на президента Румен Радев.

Затова на 26 юли в Стара Загора ще подпишем идеен документ, върху който да стъпи бъдещото обединение вляво, а на 27 юли ще се качим заедно на Бузлуджа!