"Скъпи приятели и съмишленици, уважаеми симпатизанти!

Оставихте зад нас поредните предсрочни избори за български парламент. Тепърва ще обсъждаме какво и как се случи на тях. Предстои ни и истинският разговор за БСП и лявото, за каузите, посланията и приоритети ни оттук- насетне. 

Сега е време да кажа на всички Вас искрено благодаря. Благодаря ви от сърце!!! Имахме активна кампания с много добри кандидати в нея, хора, които преживяха за 30 дни стотици разговори с избиратели, събирахме идеи, критики, насърчавахме се. 

Резултатът на БСП- Обединена левица за Пловдивска област е наистина добър - ние сме трета политическа сила в 17 МИР с резултат близо два пъти по- голям от националния ни. Това е плод на работа, доверие,  организация и читави хора. Това е резултат и от спечелено доверие в момент, когато обществото ни се тресе от популистки внушения, тежък корпоративен вот и легитимация на съмнителни политически субекти.

Имаме нужда от правителство, трима от всеки четирима анкетирани българи настояват за това. Всеобщо е признанието, че БСП- Обединена левица стои на позицията на предсказуем, легитимен и с ясни приоритети партньор. Тепърва ще влизаме на полето за това кой, защо, с какви приоритети ще е част от този разговор. 

Още веднъж благодаря!", съобщи Манол Генов.